Kerst komt dit jaar na Pasen

Een onvervalste knipoog naar de spannende speurneusverhalen van Agatha Christie en het eeuwenoude bekende kerstverhaal!

    Check de trailer! klik hier

In het exclusieve alle-sterren-van-de-hemel-themahotel De Goede Afloop stromen de kamers vol. Dankzij de volkstelling zitten alle andere hotels vol en zit er voor reizigers niets anders op dan een kamer te nemen in deze herberg, geleid door een gierige herbergier, zijn geschifte kok Marius en Billy de bellboy, die graag zijn luistervinkenoren uitklapt.

De herbergier mag in zijn handjes knijpen met zulke voorname gasten als thrillerboekenschrijfster Agatha Christie en maar liefst drie koninginnen! Hij zit er dan ook niet op te wachten wanneer daar de arme timmerman Jozef voor de deur staat, met zijn hoogzwangere en weeklagende Maria. Er zit niets anders op dan dit stel onder te brengen in ‘de stal’, samen met Jos de os en de ezelin.

Wanneer aarsengel Gabriël zijn flitsende entree maakt en Jozef erachter komt dat zijn vrouw zwanger is van godweetwie, er een laken vol bloed gevonden wordt en de kok zich steeds vreemder gaat gedragen, belanden we in een achtbaan van intriges waarin de scheidslijn tussen hemel en aarde steeds kleiner wordt.

 

Koop hier uw kaarten!

19 – 20 april 2024, aanvang 20.00 uur
21 april 2024, aanvang 14.00 uur
Prijs   € 15,00   VIP plaatsen € 20,00 (beperkt dus wees er snel bij)
Plaats   Streeckgenoot, Spinbaan 21a, Doetinchem
Bewerking en regie   Jolijn Tuenter
Spelers   Sander Ambrosius, Martijn Banning, Marjo Bruntink, Lisette Heusinkveld, Jim Hueting, Esther van Loo, Monique Martens, Meta Mussche, Denise Nederhof, Susan Raben, Jorn Snelting
Decor   Wilfred van Loo & Co
Productieleiding   Marjo Bruntink